Hur du behandlar din pollenallergi

Pollenallergi är en väldigt vanlig allergi bland svenskar. Det är en allergi som många påverkas och drabbas av. Och det är även en väldigt besvärlig allergi då man nästan alltid är omringad av någon sorts pollen.

Många mår väldigt dåligt av sin pollenallergi och besvären kan vara så pass jobbiga att det påverkar det vardagliga livet. Man kan bli trött, känna andningssvårigheter, ögon och näsa kan både klia och rinna. Detta kan vara väldigt besvärande och det är alltid under i början av våren det brukar vara som värst. Men det finns några sätt att behandla sin allergi för att kunna leva sitt liv utan dessa besvär.

För att lindra sina besvär kan man använda sig av receptfria mediciner och även nässpray. Men det finns även kosttillskott man kan använda sig av för att lindra sina besvär.

Kosttillskott är ett mer naturligt och hälsosammare alternativ för de som inte vill använda sig av mediciner.

Vitamin A och C nyckeln till kosttillskott mot pollen
Kosttillskotten innehåller oftast vitamin A och vitamin C. Dessa ämnen hjälper till mot trötthet, piggar upp, ger mer energi och bygger upp immunförsvaret. Vitamin A hjälper även till slemhinnornas normala funktion, vilket är något hjälper till med besvären.

Produkterna innehåller även ingefära som bidrar till att upprätthålla optimal funktion i de övre luftvägarna. Ingefära hjälper även till att skydda de övre luftvägarnas slemhinnor.

Tips
Ett bra tills för ett ultimat resultat kan vara att använda sig av nässpray för att lindra kilande och obehag i näsa och även använda sig av de kosttillskotten som finns på marknaden. På detta sätt kan man lindra sina besvär utan att behöva använda sig av riktiga mediciner. Och man kan upprätthålla sin normala vardag utan några obehag.