Jobbig förkylning? Testa hälsokost!

Att lida av en jobbig förkylning är naturligtvis aldrig roligt. Näsan rinner eller är täppt och halsen känns torr. Inte kan du sova ordentligt på kvällen heller, vilket i sin tur påverkar ditt humör väldigt mycket. Det finns många olika typer av virus som kan orsaka en förkylning, men det positiva är att du, med hjälp av hälsokostprodukter, faktiskt kan lindra symptomen och bli av med din förkylning snabbare.

Den som har råkat ut för en förkylning får i många fall pausa vardagen. Nu är det viktigt att vila mycket så att kroppen får återhämta sig och du blir frisk igen. Är du anställd har du rätt att vara hemma med sjuklön, men är du egen företagare kan det kännas jobbigare att vara borta från arbetet. Skulle det vara så att företaget blir lidande under tiden du är hemma kan du fylla ut verksamhetens kapital genom att vända dig till Capcito.com för ett företagslån. I de flesta fall kommer du dock inte att behöva vara borta så länge att detta behövs.

Bästa produkterna för förkylningen

Här nedan har vi satt ihop en lista med några av de bästa hälsokostprodukterna som du kan använda dig av när ditt immunförsvar behöver lite hjälp på traven. Du kan använda dig av både kosttillskott så väl som växtbaserade läkemedel för att bli frisk snabbare. Alla listade produkter är receptfria, men rådfråga alltid läkare om du är osäker.

GPH Olivblad

Kosttillskottet Olivblad är utmärkt att använda sig av när du är förkyld. Det här är ett växtbaserat läkemedel som hjälper din kropp att bekämpa bakterier, virus och blodfettsrubbningar. Produkten kan även hjälpa den som har problem med högt blodtryck.

GPH Oreganoolja

Precis som GPH Olivblad så är GPH Oreganoolja ett växtbaserat läkemedel som många använder sig av vid förkylningar. Inte nog med att den verkar antiinflammatoriskt i kroppen, den ser även till att lösa upp jobbigt och segt slem som kan orsaka hosta. Oreganoolja kan du även använda dig av om din mage är ur balans. Den hjälper att återställa en normal mag- och tarmfunktion.

Echinacea Friggs

Echinacea Friggs är ett läkemedel som är helt växtbaserat och som du kan använda dig av när du är förkyld. Läkemedlet kommer vanligtvis i form av brustabletter, vilket betyder att du intar den tillsammans med vatten. Echinacea Friggs hjälper kroppen att återhämta sig snabbare och minskar förkylningssymptomen redan efter första till andra dagen.

Ginseng

Vill du förbättra din mentala styrka samt få mer ork och minska på trötthet? Då kan Ginseng hjälpa dig på vägen. Här får du en produkt som boostar ditt immunförsvar till max och som kommer i både flytande- och kapselform. Det finns olika styrkor på produkten beroende på hur koncentrerad ginseng du vill få i dig.